رد کردن لینک ها

انواع نمای کرتن وال

  • سیستم فیس کپ:

در کرتن وال فیس کپ شیشه توسط یک نگهدارنده 5 سانتی متری نگه داشته می شود این سیستم مرسوم ترین شیوه اجرای کرتن وال می باشد. در این سیستم فقط بازشو ها استپ یونیت هستند. در این سیستم بازشو ها از نما قابل تشخیص هستند.

  • استپ یونیت به سیستمی گفته می شود که در آن دو جداره شیشه ای هم اندازه نیستند. 

  • سیستم یو چنل یا فریم لس:

در این سیستم در نما فقط شیشه دیده می شود و درز بین شیشه ها چسب سیلیکون به اندازه 2 سانتی متر می باشد. در این سیستم شیشه توسط چسب مخصوصی در نما نگه داشته می شود که در مقایسه با سیستم فیس کپ هزینه خرید شیشه (به علت استفاده ازچسب مخصوص) بسیار بیشتر از شیشه فیس کپ می شود. در این سیستم فقط بازشو ها استپ یونیت هستند و بازشو ها از نما قابل تشخیص هستند.

     

 

  • سیستم فول فریم لس:

این سیستم نسبت به سیستم های فیس کپ و یوچنل گران تر می باشد و در نما فقط شیشه دیده می شود و در شیار بین شیشه ها لاستیک مخصوص در عمق به کار می رود که نسبت به دو سیستم قبل الومینیوم بیشتری به کار می رود. مزیت بسیار مهم این سیستم پنهان بودن بازشو ها می باشد (از نما بازشو ها مشخص نیستند) همچنین در این سیستم می توان پس از اجرا و در آینده جای بازشو ها را عوض نمود.

لازم به توضیح است اجرای این سیستم دقت بسیار بالا و اکیپ مجرب می طلبد. در این سیستم تمام شیشه ها استپ یونیت هستند.

     

  • سیستم تقویتی با فولاد:

در این سیستم پروفیل آهنی به همراه دماغه کرتن وال به کار می رود. این سیستم در نما مشابه سیستم فیس کپ می باشد اما از داخل پروفیل آهنی دیده می شود. بازشو ها در این سیستم چندان آب بند نیستند. این سیستم برای ارتفاع های بالای 5 متر و برای کم کردن هزینه و استقامت بالا به کار می رود.

در این سیستم قوطی آهنی را می توان از داخل با درپوش مخصوص کاور کرد.  

  • سیستم لنگه مخفی:

این سیستم مشابه سیستم فیس کپ می باشد با این تفاوت که باز شو ها می توانند به شکل لولایی هم کار شوند.

   

به گفتگو بپیوندید